AW Frankinsence fortynnet (Dilute) Eterisk olje, 10 ml

PrisNOK60,00 inkl. mva.
På lager: 10 stk.
  • Produktinfo
  • Produktanmeldelser (0)

Latinsk navn: Boswellia carterii.
Plantedel som blir brukt: Harpiks
Kilde: Oman.
Utvinning Metode: damp destillasjon.
Denne oljen er fortynnet.

Frankincense eterisk olje er dampdestillert fra harpiks fra Boswellia carterii treet, fra Burseraceae familie, og er også kjent som Olibanum. Ordet er avledet fra det franske franc som betyr frodig, og ble, sammen med myrra, den første harpiks som skal brukes som røkelse. Treet er opprinnelig fral Midtøsten, og sies å eksistere i naturlig bonsai-formasjonen i det tørre land. Frankincense sies å symbolisere guddommelighet.

Denne oljen er den mest populære i aromaterapi for sin beroligende egenskap. Den sies å bidra til å helbrede sår og forhindre arr. Den brukes til å tone ansiktet, fjerne
rynker, og unngå strekkmerker i kosmetiske produkter. Frankincense eterisk olje har vært brukt for å lette angst, spenning, astma, bronkitt, laryngitt, og hoste. Den gir generell styrke til livmoren, har en beroligende effekt under fødselen, og bidrar til å lette tunge menstruasjonssmerter.

Gamle egypterne brente Frankincense som hellig røkelse og brukte det som en ansiktsmaske. De brent harpiks til et pulver som heter Kohl, som brukes til å fremheve øynene. Kohl-lined øyne er ofte sett i egyptisk kunst. Den tidligste registrering av røkelse ble funnet i en grav inskripsjon av det 15. århundre f.Kr. egyptiske dronningen Hatshepsut. Den ble brukt til å desinfisere de syke, å forvise onde ånder.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Hvis du har allergier eller ekstra følsom hud, kontakt lege før bruk. Må ikke benyttes av gravide og ammende.

Søkeord: eterisk1, Frankincensduft

.

Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med dette produktet med andre kunder.