Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvor er pakken min

Brevet mitt har ikke kommet.

Sariel leverer alle brev direkte på postkontoret i løpet av maksimum 3 dager etter vi har mottatt ordren. Vi tar bilde av alle brev og kvitteringer fra posten. Dette er en dokumentasjon på at vi faktisk har levert ordren til posten. 

Når det er gjort er det posten som er ansvarlig for at brevet kommer frem. Av erfarning vet vi at posten normalt sett bruker under 1 uke på levering, men vi opplever stadig at brev kan bruke vesentlig lengre tid, og i noen tilfeller har brevet brukt over 1 måned på å komme fram.

Kunden må selv ta kontakt med posten og etterlyse brev som ikke er mottatt. Som regel kan ikke posten hjelpe, da det kun er brev sendt som Norgespakkke/Smartpost med sporing de kan etterlyse.

Det er kunden som velger om det ønsker sporing eller ikke i nettbutikken, og velges det uten sporing er alt ansvar på levering på kundens risiko. Dersom man velger sporing er ansvaret på butikken.

Det er også kundens ansvar å sørge for riktig adresse, både ved ordrebestilling og på postkasse.

Hvordan sporer jeg pakken min?

Hvis du har valgt Norgespakke/Smartpost som fraktalternativ, vil vi skrive ut en adresselapp med sporingsnummer som klistres på brevet/pakken.

Sporingsnummer kan leses i leveringsbrekreftelsen som sende kunden på mail når ordren er ferdig pakket. Det er viktig at kunden alltid har oppdatert mail og telefonnummer i nettbutikken. Telefonnummeret kan brukes av posten for å sende SMS om at brevet/pakken har kommet til utleveringsstedet.

Sporbar pakke er forsikret med inntil 10.000 kroner, noe som gjør kjøpet tryggere enn vanlig brev.

For å spore pakke hos posten, klikk på linken under:
https://www.posten.no/

Hvor lang leveringstid har dere?

Sariel leverer pakker og brev på postkontoret 2-3 ganger i uken.

Utover dette så er det posten som leverer til kunden, og vi kan ikke si om det tar 1 dag eller 30 dager. Som regel blir all post levert innen 1 uke, men i enkelte tilfeller kan det ta lengre tid pga feil fra postens side.

Husk også at posten bare leveres annenhver dag (3 dager ene uka og 2 dager andre uka).