Jade, grønn

Jade, grønn – Jade, green

Grønn Jade, også kalt Nephrite, har en fin grønn farge. "Stein av troskap" blir den ofte omtalt som. Grønn Jade er fantastisk for å arbeide med Hjerte Chakra og balanserer både de mannlige og kvinnelige energier, og hjelper til med dysfunksjonelle relasjoner. Grønn Jade er tillitvekkende, og beroliger nervesystemet og er en god stein for vekten.

Grønn Jade har en nydelig sunn vibrasjon. Den kobles til energien i jorden, og kan brukes til å koble til livskraft, og for å bygge og opprettholde en følelse av velvære i alle områder av livet. Selv om Grønn Jade er en hjerte chakra stein, kan den plasseres på tredje øye chakra for hjelp i drømmearbeid, der nye innsikter kan bringes til overflaten. Det å arbeide med hjerte chakra tillater en å tune inn andres følelser, for å styrke selvtilliten, og for å bringe visdom inn i nye situasjoner.

Grønn Jade er ansett som en stein av overflod, og hjelper en til å gjøre en større tilknytning til kilden. Dette gjør den en stor stein til bruk i manifestasjon programmer. Den hjelper også å bringe anerkjennelse og takknemlighet for velsignelsene som allerede finnes i ens liv. Meditere med Grønn Jade kan forbedre flyten av overflod gjennom ens liv også, ved å frigjøre blokkeringer og hjelpe en til å erkjenne at universet er ubegrenset, og det er ingen mangel.

Fysisk er Grønn Jade nyttig for hjerte- og nervesystemet. Den hjelper også kroppen til å absorbere næringsstoffer. Dens egenskap av å fjerne blokkeringer hjelper med sirkulasjonssystemet også.

Fysiske spørsmål og plager: Kviser, leddgikt, blæren, blodsukker, bein, nyrer, lymfesystemet

Emosjonelle spørsmål og plager: Overflod, harmoni, kjærlighet, fred, velstand

Norsk navn: Grønn Jade, Nephrite Engelsk navn: Green Jade, Nephrite Jade Chakra: Hjerte Stjernetegn: Vekten, Fiskene, Tyren Vibrasjon: 5 Hardhet: 6-6,5 Farge: Grønn