Kalsitt, grønn

Kalsitt, grønn – Green Calcite

Grønn Kalsitt kan brukes for å hjelpe til ved manifestasjonsprosessen. Grønn Kalsitt vil også hente inn energi av tillit, slik at det som har blitt sagt vil bli mottatt. Det er en fantastisk stein å utnytte for de som har en forkjærlighet til hager, planter og urter.

Bruk Grønn Kalsitt når du arbeider med hjerte chakra for å komme i emosjonell balanse og få kunnskap om guddommelig kjærlighet. Grønn Kalsitt kan plasseres direkte på hjerte chakra for å gi en bedre forbindelse mellom energikanalene og chakraene. Grønn Kalsitt hjelper til med å løse opp gamle energimønstre og oppfatninger som kan holde deg tilbake. Grønn Kalsitt bistår i tider med mental endring eller store overganger. Bruk Grønn Kalsitt for å frigi de komfortable, gamle mønstrene, som ikke lenger tjener deg. Som en fredelig stein, kan Grønn Kalsitt hjelpe en til å se annerledes på situasjoner, med vissheten om at, enten godt eller dårlig ", skal dette gå bra".

Fysisk stimulerer Grønn Kalsitt immunsystemet. Gamle ideer kan manifestere seg som problemer i kroppen, noe som Grønn Kalsitt til hjelpe til med å løse opp. Vær oppmerksom på at Grønn Kalsitt bør renses grundig etter bruk.

Fysiske spørsmål og plager: Artritt, bakterielle infeksjoner, blære, bein, brannsår, kuldefrysninger, feber, halsbrann, immunsystemet, infeksjoner, betennelser, leddsmerter, ledd, nyrer, leddbånd, lunger, muskler, nervøs rykninger, nekrose, bukspyttkjertel, hud, stamming, svulster

Emosjonelle spørsmål og plager: Angst, balanse, emosjonell balanse, overdreven bekymring, glede, panikkanfall, raseri, stress, bekymring

Spirituelle spørsmål og plager: Overflod, balanse, kommunikasjon

Norsk navn: Grønn Kalsitt
Engelsk navn: Green Calcite
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Krepsen, jomfruen
Vibrasjon: 3
Hardhet: 2,5-3
Farge: Grønn
Kjemisk formel: CaCO3 
Strunz klassifisering: 05.AB.05
Kategori: Karbonatmineral 
Krystallsystem: Trigonal 
Spesifikk vekt: 2.71 
Oppløslighet: Oppløyseleg in fortynna syrer 
Sjeldenhet: Vanlig