Howlitt

Howlitt – Howlite 

Disse Howlitt steinene har en glatt skinnende hvit overflate med attraktive grå markeringer. Howlitt er en beroligende stein, og hjelper de som lider av for mange tanker og søvnløshet.

Howlitt kalles "attunement stone" og knytter brukeren til høyere åndelig bevissthet, og åpner og forbereder sinnet til å motta energi og visdom av innvielser. Som en stress redusering, kan Howlitt være nyttig i arbeidslivet når du har en Howlitt stein i lommen eller vesken. Hvis du føler deg fanget i en spesielt stressende situasjon, ta deg tid til å plassere en Howlitt opp til det tredje øye for å injisere en følelse av ro midt i et høy-stressede miljø.

Howlitt er ofte brukt til å hjelpe en til å gjenkjenne virkningen av sine egne handlinger og atferd. Howlitt kan hjelpe en til å huske viktigheten av taktfullhet i omgang med andre. Howlitt bringer også mental bevissthet, både nåværende og tidligere liv, og legger til rette rolig kommunikasjon. Ha et stykke Howlitt i lommen for å absorbere sinne og negativ energi. Bruk Howlitt for å åpne det tredje øyet i forberedelse til meditasjon, eller for å øke kreativitet.

Fysiske problemer og plager: Bein, osteoporose, skjelettet, tenner

Emosjonelle spørsmål og plager: Sinne, angst, inspirasjon, raseri, redusere angst, uselviskhet

Spirituelle spørsmål og plager: Kunstneriske uttrykk, Aura, tilkobling med dine guider, maksimerer energiflyt, huske tidligere liv

Norsk navn: Howlitt
Engelsk navn: Howlite
Chakra: Alle
Stjernetegn: Tvillingene, Jomfruen
Vibrasjon: 2
Hardhet: 2,5-3,5
Farge: Fargeløs, Grå, Hvit
Lokasjon: Canada