Jaspis, bildelandskap

Jaspis, bildelandskap – Jasper, Picture

Jaspis, bildelandskap er perfekte å bruke i alle healing sesjoner, eller i dine meditasjoner. Formen gjør dem praktisk å legge på en person når man gjennomfører en økt. Jaspis, bildelandskap en vakker blanding av gyllen og brunt med noe grå- og kremfarger.

De virvlende mønstre og striper som pryder Jaspis, bildelandskap sies å være bilder fra fortiden som Moder Jord er villig å vise oss. Disse bildene kan føre til en bedre forståelse av våre tidligere frykter. Jaspis, bildelandskap gir oss sjansen til å se det store bildet og gå videre med mot og selvtillit. Bruk denne fantastiske stein for å starte et nytt arbeid uten frykt for å mislykkes.

Ta et stykke Jaspis, bildelandskap med deg når du reiser til andre land for å få en bedre forståelse av deres kulturer. En stein av kreativ visualisering, Jaspis, bildelandskap kan være en assistent i å bringe dine mål og drømmer til virkelighet. På grunn av sin tilknytning til jorden er Jaspis, bildelandskap en fantastisk stein for å jobbe med for naturvernere.

Fysisk kan Jaspis, bildelandskap brukes til å slutte å røyke ved å stirre inn i bildene, og dermed vil du slappe av og gå videre. Jaspis, bildelandskap holder immunforsvaret intakt, lindrer hudsykdommer og er nyttig for lungesykdommer og allergier.

Jaspis kommer i en rekke farger. Da den er en type kalsedon, er Jaspis en beskyttende, pleiende stein som absorberer og transmuterer negative energier. Jaspis er ofte brukt for å balansere de subtile kropper og samkjøre chakraene. Jaspis er et flott hjelpemiddel for de som ønsker å bringe praktiske ting inn i deres liv, men ikke kjedsomhet. Jaspis fremmer vitalitet og utholdenhet, og kan øke energi når man mangler dette. Ved å arbeide med flere farger av Jaspis på deres tilsvarende chakra, kan man oppleve den samlende effekt som tilbys av denne familien av steiner.

Fysiske spørsmål og plager: Frykt, galleblæren, immunsystem, nyrer, muskelspasmer, hud, røyking, styrke bein, urin

Emosjonelle spørsmål og plager: Tillit, trøst, jordens healing, stress, spenning

Norsk navn: Bildelandskap Jaspis, Jaspis bilde, Jaspis landskap
Engelsk navn: Picture Jasper
Chakra: Rot
Stjernetegn: Steinbukken, Løven
Vibrasjon: 8
Hardhet: 7
Farge: Brun, krem, rød, gyllen