Larimar

Larimar (Atlantisstein) – Larimar

Vi er glade for å kunne tilby disse Larimar steinene fra Den dominikanske republikk. De er en vakker blanding av lyseblått og hvitt. Kvaliteten er veldig hyggelig og ligner på Larimar som brukes i smykker. Larimar er en sjelden blå variant av Pectolite som bare finnes på den Dominikanske republikk, som ligger i Karibien. Bare ett sted finnes denne sjeldne blå krystallen, og det er i det sørvestlige hjørnet av landet i fjellene i Barahona. Fargen varierer fra hvit, lys blå, grønn-blå til dyp blå. Mens Pectolite generelt ikke er en sjelden foreteelse, har ingen andrer den unike blåfarging av Larimar.

Larimar kan hjelpe i prosessen med å bruke makt og kunnskap klokt. Oftest med hals-, thymuskjertelen og hjerte chakraene, oppfordrer Larimar til å snakke rett fra hjertet med fullstendig klarhet. Larimar bidrar til å legge til rette for meditasjon. Med sine beroligende energier, bringer den en mild fred og ro til brukeren. Larimar kan bidra til å lette depresjoner og apati. De som finner seg altfor kritisk til seg selv og andre, kan bruke Larimar, for å forsiktig åpne hjertet og sinnet. Larimar bringer inn energien til et mer positivt perspektiv. Larimar bidrar til å avklare brukerens gjeldende oppfatning av alle ting i livet som må endre seg, både innenfor og utenfor, og støtter endringsprosessen. Larimar er perfekt å bære i en lomme eller veske. Larimar er et fantastisk tillegg til all form for healing. 

Fysiske spørsmål og plager: Ømme føtter, astma, bipolar, kreft, forkjølelse, emfysem, føttene, hodepine, helbredelse, betennelse, lymfesystemet, nakken, refleksologi, fjerner giftstoffer, sinus, solbrenthet, hals, skjoldbruskkjertelen, toksiner, svulster, væskeansamlinger

Emosjonelle spørsmål og plager: Aggressivitet, beroligende, diffus anger, sinnsro, beroligende, uverdighet

Spirituelle spørsmål og plager: Velsignelse, renser kroppen, helbredelse, Intensjon, bønn, fjerner det du ikke trenger 


Norsk navn: Larimar, Atlantis stein, Pektolitt
Engelsk navn: Larimar, Pectolite
Chakra: Hals
Stjernetegn: Løven, Fiskene
Vibrasjon: 55 og 6
Hardhet: 4,5-5
Farge: Blå, Grønn, Hvit