Sacred 7

Cacoxenitt (Super7, Melody Stone)  - Cacoxenite, Melody Stone, Super 7, Sacred 7

Vi har bestemt oss for å kalle dett e produktet for Cacoxenitt som faktisk er det riktiige navnet. Siden dette produktet bli kalt "Super 7" eller "Sacred 7" eller "Melody stone", er vi ikke komfortable til å kalle det det, men det er det samme produktet.

Cacoxenitt (Super 7, Melody Stone) ble først beskrevet rundt 1825, og sies å være en kombinasjon av syv ulike mineralske varianter: Amethyst, Bergkrystall, Røykkvarts, Rutil, Goethitt, Lepidocrocitt, Cacoxenitt (noen ganger er det slutninger av hematitt i tillegg). Cacoxenitt forsterker vibrasjonene av andre krystaller i sin nærhet. De n kan rense krone chakra, men vil justere alle chakraene og antas å være en all-around healing stein. Cacoxenitt tillater å føle tillit til oss selv, så vel som vårt arbeid og miljø. Den er gunstig for å øke psykisk bevissthet, intuisjon og engelarbeid.

Ametyst beskytter og lindrer; Røykkvarts gir jording; Bergkrystall og Rutil forsterke energi; Goethitt hjelper i kommunikasjon samt klarhørsel; Lepidocrocitt klarner tankeprosesser; Cacoxenite genererer nye ideer samtidig som du kan se altdet positive. Kombinasjon av alle disse steinene legger opp til en kraftig vibrasjon som vil hjelpe deg å helbrede kropp, sinn og ånd.

Fysiske spørsmål og plager: Kreft, fornyelse av celler, frysninger, avgifting av kroppen, infeksjon, vitamin opptak, vekt tap

Emosjonelle spørsmål og plager: Glede

Spirituelle spørsmål og plager: Kommunikasjon med engler, aura renser, kommunisere med englenes riker, tilkobling med englenes riker, utvidete bevisstheten, heve vibrasjoner, arbeide med engler, arbeide med erkeenglene

 


Norsk navn: Cacoxenitt, , Melody Stone, Super 7, Sacred 7
Engelsk navn: Cacoxenite, Melody Stone, Super 7, Sacred 7
Chakra: Krone (+ alle)
Stjernetegn: Vannmannen Skytten
Vibrasjon: 5 og 9
Hardhet: 3-4
Farge: Lilla, fiolett, gul
Kjemisk formel:Fe3+24Al(PO4)17O6(OH)12·17(H2O)
Strunz klassifisering: 8.DC.40
Kategori: Fosfater
Krystallsystem: Hexagonal
Spesifikk vekt: 2,2-2,6
Sjeldenhet: Veldig sjelden