Topas, blå

Topas, blå - Blue Topaz

Blå Topas har de samme egenskapene som all Topas, inkludert å gi emosjonell støtte, fjerne negativitet, og dyrke kunnskap om at "alt er som det skal være". Blå Topas kan forbedre velvære og har blitt brukt som en beskyttende amulett mot psykisk angrep og husholdningsulykker. Blå Topas er også et flott meditasjonskrystall. Den levende energien fra Blå Topas er en utmerket følgesvenn når man trenger å se sin plass i universet og å forstå det store bildet om en spesiell sak.

Blå Topas er relatert til Tymus (det andre hjerte), hals og tredje øye chakra, og bidrar til å innvie til høyere sfærer. Blå Topas hjelper med uttrykket av tanker og følelser. I tillegg hjelper Blå Topas deg å gjenkjenne din egen sannhet, slik at du kan se om du faktisk er på din riktige vei. Hvis du oppdager at du er utenfor ditt formål, vil Blå Topas forsiktig minne deg på å tilgi og gi slipp.

Fysisk hjelper Blå Topas å reparere ødelagt vev. Den letter hals-, øye- og øreproblemer, og bidrar til å lindre overgangsplager, spesielt hetetokter.

Blå Topas er den perfekte følgesvenn.

Fysiske spørsmål og plager: Ører, øyne, hetetokter, overgangsalderen, halsen

Emosjonelle problemer og plager: Kommunikasjon, velstand, avverge negativitet

Spirituelle spørsmål og plager: Intensjon, mediativ tilstand

Norsk navn: Blå Topas
Engelsk navn: Blue Topaz
Chakra: Hals
Stjernetegn: Skytten, Jomfruen
Vibrasjon: 1
Hardhet: 8
Farge: Blå