Kyanitt, oransje

Kyanitt, oransje – Orange Kyanite

Oransje Kyanitt er en ganske ny krystall funnet i Tanzania. Den får sin gyldne oransje farge fra inneslutninger av mangan. Dette er kreativitetens stein, enten for kunstnere, forfattere, utøvere eller musikere.

Ved å balansere hara chakraen øker Oransje Kyanitt våre sanser, selvtillit og kommunikasjonsevner, slik at vi kan bruke vår intuisjon i avgjørelser. Den øker kreativ tenkning, seksualitet, klarhørsel og klarsyn.

Oransje Kyanitt skaper en følelse av barnlig glede i oss alle. Den hjelper oss med å møte utfordringer, spesielt de med avhengigheter kan ha god nytte av Oransje Kyanitt. Orange Kyanite lindrer depresjon og bidrar til å bringe tilbake en følelse av optimisme og positiv tenkning.

Fysisk hjelper Oransje Kyanitt med å overvinne spiseforstyrrelser, fruktbarhets problemer, lindrer sykdommer i blæren, fordøyelsessystemet og nyrene.

Kyanitt er et fibrøst mineral som finnes i mange andre farger, inkludert blå (den vanligste), svart, grønn, gul, oransje og hvit. Kyanitt overfører og forsterker høyfrekvente energier, noe som gjør den til en flott stein for healing, meditasjon og drømmearbeid. Kyanitt bringer en beroligende energi til kroppen, sentrerer deg som forberedelse til meditasjon, og hjelper til med å motta intuitive og psykiske tanker, samt drømmenes tilbakekalling. Kyanitt gjenoppretter Qi (eller Ki) til den fysiske kroppen, og balanserer yin / yang energier.

Fysiske problemer og plager: Avhengighet, aldring, anoreksi, bulimi, fordøyelsessystem, nyrer, sex lyst, skjoldbruskkjertelen, forståelse av døden

Følelsesmessige problemer og plager: Kreativitet, Følelsesmessige blokkeringer, glede, selvværd

Spirituelle problemer og plager: Klarhet, renser aura, kobling med ditt indre barn, vibrasjonshastighet, visualisering

Norsk navn: Oransje kyanitt
Engelsk navn: Orange Kyanite 
Chakra: Hara 
Stjernetegn: Væren, Vekten, Tyren 
Vibrasjon: 4 
Hardhet: 4,5-6,5 
Farge: Oransje
Sjeldenhet: Vanlig