Akvamarin

Akvamarin – Aquamarine

Utskriftsvennlig versjon pdf

Akvamarin er medlem av Berylfamilien, sammen med andre populære favoritter som Smaragd, Morganitt og Heliodor. Disse Akvamarin krystallene har en fantastisk vibrasjon og er fornuftig å bruke i din krystall veske, til meditasjon eller healing.

Akvamarin resonerer til energien i havet, noe som hjelper innehaveren å få kontakt med naturens ånder over havet. Sjøfolk brukte Akvamarin i antikken for å fremme trygg reise på vannet og for beskyttelse mot drukning. Den beroligende energi av Akvamarin gjør den til en perfekt følgesvenn til å bruke som beskyttelse, og for å roe frykt og fobier.

Aquamarine brukes oftest med Hals Chakra for å forbedre åndelig kommunikasjon og å fjerne kommunikasjonsblokkeringer. Akvamarin bidrar til å fremme verbal selvutfoldelse.

Akvamarin kan også arbeide med Hjerte Chakra ved å hjelpe en til å realisere sin innerste sannhet. Akvamarin bidrar også til å åpne det intuitive sinn, og bringer høyere frekvens i gjennom Tredje Øye Chakra. Rennende energier fra Akvamarin kan balansere de subtile kropper, justere chakraene, og bidra til å gjenkjenne og harmonisere med den naturlige flyten av livet. Åndelige utøvere jobber med Akvamarin for sin evne til å frastøte mørk energi, og vil jobbe med det i løpet av ritualer. Fysisk er Akvamarin utmerket for å lindre plager i hals chakra, organer som skjoldbruskkjertelen og hypofysen, og kan roe sår hals. Akvamarin er også nyttig for allergiske reaksjoner.

Fysiske problemer og Plager: Kvi ser, allergier, resistente sykdommer, blære, hjerne, hoste, eksem, ødem, øyne, føtter, kjertler, healing, helse, helbredelse, kjeve, legger, lever, lymfesystemet, kvalme, nakke, hypofysen, psoriasis, sinus, hud, tenner, hals-chakra, skjoldbruskkjertelen, tannpine, reise, vann i kroppen, tårer, væskeansamlinger.

Følelsesmessige problemer og Plager: Aggressivitet, skyldfølelse, beroligende, rolig, sentrering, fatning, mestring med endringer, krise, harmoni, Inspirasjon, nervøsitet, fred, fobier, sinnsro

Spirituelle problemer og Plager: Englenes rike, bevissthet, healing på alle nivåer, høyere selv, Indre barn, meditasjon, beskyttelse, tuning, Sannhet

Norsk navn: Akvamarin
Engelsk navn: Aquamarine
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Væren, Tvillingene, Fiskene, Tyren
Vibrasjon: 1
Hardhet: 7,5-8
Farge: Blå, Grønn