Kunzitt

Kunzitt - Kunzite

Kunzitt er den rosa varianten av Spodumen. Det er en svært åndelig stein, som er koblet til kilden av betingelsesløs kjærlighet. Den produserer kjærlige tanker og handlinger. Kunzitt er en høy vibrasjons stein og kan brukes til å gå inn i en dyp, meditativ tilstand. Kunzite sentre, forbedrer kreativitet og selvutfoldelse.

Kunzitt er en stein av romantisk kjærlighet, som hjelper til hvis du har problemer med å uttrykke din kjærlighet pga nervøsitet. Kunzitt er også en god hjelper og healer hvis du lider av kjærlighetssorg. Den er også en stein av egenkjærlighet, som fremmer ydmykhet og selvtoleranse. Kunzitt kan styrke det menneskelige energifelt, fjerne aura, og fjerne negativ energi fra et rom eller miljø.

Kunzitt kan hjelpe de som er fokusert på verden utenfor, til å bli mer innadvendt og ettertenksom. Kunzitt brukes ofte for å gi slipp på energiblokkeringer og økende aksept av guddommelig kjærlighet. Kunzitt fordriver negativitet og fjerner emosjonell last, ved å erstatte tomrommet med guddommelig kjærlighet.

Kunzitt har en høy vibrasjon som aktiverer hjerte chakra og justerer det med hals chakra og tredje øye chakra ved å støtte kjærlig kommunikasjon.

Fysisk kan Kunzitt styrke sirkulasjonssystemet og hjertemuskelen. Den er også en fantastisk stein for  depresjon og angst.

Fysiske spørsmål og plager: Avhengighet, anemi, hjerne, dødsprosessen, epilepsi, immunsystem, inflammasjon, lunger, muskel- og skjelettlidelser, hevelse, hovne ledd, hals, regenerasjon, overgang

Emosjonelle spørsmål og plager: Misbruk, bipolar (manisk depressiv), rolig, beroligende, depresjon, følelsesmessig balanse, følelsesmessige blokkeringer, mildhet, godhet og kjærlighet, egenomsorg, selvfølelse, beroligende, ubetinget kjærlighet

Spirituelle spørsmål og plager: Kreativitet, guddommelig kjærlighet, intuisjon, meditativ tilstand, gjenfinne sjelen

Norsk navn: Kunzitt
Engelsk navn: Kunzite
Chakra: Hjerte Stjernetegn: Løven, skorpionen, tyren
Vibrasjon: 7
Hardhet: 6,5-7
Farge: Rosa, lilla, klar
Kjemisk formel: LiAl(SiO3)2 + Lithim, aluminium 
Kategori: Silikatmineral
Krystallsystem: Monoklin
Sjeldenhet: Relativt vanlig