Serpentin

Serpentin – Serpentine

Serpentin, også kalt "New Jade", er en fantastisk helbredende stein! Serpentin bidrar til å fjerne og frigjøre de tette områdene i alle chakraene slik at helbredelse kan oppstå. Serpentin vil hjelpe med helbredelse på alle nivåer (mentalt, emosjonelt og fysisk). Serpentin danner en unik forbindelse for å fremme helbredelse på den måten som passer best for hver enkelt person.

Serpentin kan brukes til å tiltrekke / manifestere hva du vil i livet ditt - overflod på alle nivåer, velstand, kjærlighet, helbredelse osv. Den justerer hensikten med hjerte chakra og energi til kroppen.

Navnet "Serpentin" ble gitt til denne steinen på grunn av mange typer Serpentin ligner fargene og teksturene til slangene. Og hvilken krystall er bedre å bruke når du arbeider med oppveksten av Kundalini-energier. (Kundalini er et sanskritord som betyr "coiled up" eller "coiling like a slange.") Serpentin bidrar til å skape en åpning slik at Kundalini kan bevege seg fritt og ubegrenset. Serpentin forbedrer også meditativ tilstand og gjenfinning av gammel visdom.

Fysiske problemer og plager: Kviser, avhengighet, alkoholisme, blod, hjerne, blåmerker, brannsår, kreft , fordøyelsedrømmerdøende, ører, eksememfysemhormonsystemet, hodepineHodepinehealinghealing etter operasjonen, hørselHerpes , hormonproduksjonimmunsystemskader, søvnløshetkløe,lungene, hukommelsemetabolismemigrenenatt redslermarerittfråtserismerterparasitterfysisk aktivhypofysenpsoriasisluftrøret, hudhudirritasjonsøvnrøyking, hevelse, svulster, virus, svakhet, velvære, rynker

Fysiske problemer og plager: Kronisk tretthet, forstoppelse, diabetes, helbredelse, helse, lunger, toksiner

Følelsesmessige problemer og plager: Sinne, Irritabilitet

Spirituelle problemer og plager: Gamle Visdom, spredende Sinn, generell respekt, helbredelse, Kundalini energi, Tidligere huske tidligere liv, psykisk åpner

Norsk navn: Serpentin
Engelsk navn: Serpentine, New Jade
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Tvillingene
Vibrasjon: 8
Hardhet: 3,5-4
Farge: Grønn, gul
Sjeldenhet: Vanlig