Stjernestein, blå

Stjernestein, blå - Blue Goldstone 

Blå Stjernestein er glass fylt med kobberpartikler, kobolt, mangan og krom, noe som resulterer  i den dype, skimrende Blå Stjernesteinen. Den ble oppfunnet av Miotti familien i Venezia i det syttende århundre. Og, fordi glass er laget av kvartssand (silika), har Stjernetein funnet sin vei inn i det helbredende fellesskap.

Gnistene fra Blå Stjernestein minner om stjerner på nattehimmelen. Bruk Blå Stjernestein til å oppfylle et ønske. Hold CV-en din, eller jobbsøknaden i hånda, og be om et ønske for å øke jobbmuligheter eller forfremmelse i din karriere. Blå Stjernestein er en favoritt for skuespillere, artister og medietyper for å få det store gjennombruddet" til berømmelse. Blå Stjernestein er en nyttig rådgiver for barn som er redd for mørket.

Blå Stjernestein er en god leder av uønskede energier, og er høyt ansett i åndeverdenen som et beskyttede mineral. Den stimulerer nervesystemet og forbedrer overføring av healing-energier fra hendene; Derfor er den aktuelt for fjernhealing.

Fysisk letter Blå Stjernestein hodepine og migrene, og hjelper med øyeplager som grønn stær eller tunnelsyn, og lindrer allergi fra kjæledyr.

Fysiske spørsmål og plager: Artritt, bein, blodsirkulasjon, øke energibehovet, øyeplager, hodepine, betennelser, migrene, nervesystemet, smerte, smertefulle ledd, allergi for kjæledyr, treg mage

Følelsesmessige spørsmål og plager: Forfremmelse, ambisjoner, beroligende, tillit, mot, stå på vilje, fokus, innsikt, positiv holdning, oppløftende

Spirituelle spørsmål og plager: Forbedrer psykiske evner, beskyttelse, synsk kommunikasjon

Norsk navn: Blå Stjernestein
Engelsk navn: Blue Goldstone
Chakra: Hals
Stjernetegn: Skytten
Vibrasjon: 3
Hardhet: 7
Farge: Blå
Kjemisk formel: SiO2 (syntetisk)
Strunz klassifisering: 
Kategori: Silisium
Krystallsystem: Amorf
Spesifikk vekt: 
Oppløslighet: 
Sjeldenhet: Vanlig