Skolesitt

Skolesitt - Scolecite

Skolesitt er en type Zeolitt som sies å hjelpe til å løse eller takle gruppeproblemer. Skolesitt kan brukes til å forbedre forbindelsen mellom medlemmer av en gruppe for å gjøre den til en helhet, eller det kan hjelpe enkeltpersoner i gruppen til å bli mer tolerante overfor hverandre. 

Skolesitt fungerer med tredje øye- og krone chakra, og bringer en dyp, indre fred til dem som mediterer med den. Meditering med Skolesitt kan bringe informasjon fra fortiden og fremtiden for å hjelpe en i den fysiske verden. Skolesitt kan også fungere som en guide for de som liker astral reiser, da den bidrar til å få kontakt med ulike enheter fra andre riker. Skolesitt kan også forbedre drømmer.

Skolesitt kan hjelpe en til å oppnå en følelse av ro, selv under de mest turbulente tider, og forbedrer din høyere bevissthet. Bruk Skolesitt for å tune de høyere chakraene, fra det tredje øye, krone og oppover. De som opplever energiblokkeringer kan finne Skolesitt nyttig, da den kan bryte gjennom stillestående energier, emosjonelle, fysiske og mentale, noe som åpner for fri flyt av energier gjennom alle chakraene.

Fysisk kan Scolecite brukes til å forbedre blodsirkulasjonen, behandle blåmerker, hjelpe i behandlingen av tarmsykdommer, øyesykdommer og bidra til å rense lungene.

Fysiske spørsmål og plager: Blodsirkulasjon, immunsystem, søvnløshet, nervesystemet, parasitter, vekt tap

Emosjonelle spørsmål og plager: 
Beroligende, panikkanfall, fred, samspill

Spirituelle spørsmål og plager: 
Kommunikasjon med engler,  indre fred, forening

Norsk navn: Skolesitt, Scolecitt, Skolezitt
Engelsk navn: Scolecite
Chakra: Krone
Stjernetegn: Steinbukken
Vibrasjon: 1
Hardhet: 5-5,5
Farge: Hvit, klar
Kjemisk formel:CaAl2Si3O10·3H2O
Strunz klassifisering: 8/J.21-60 eller ID: 9.GA.05
Kategori: Zeolitter
Krystallsystem: Monoklin
Spesifikk vekt: 2,16-2,40
Sjeldenhet: Mindre vanlig