Kalsitt, oransje

Kalsitt, oransje – Calcite, orange

Oransje Kalsitt er en vakker farget, litt gjennomsiktig, og litt glødende oransje stein. Oransje kalsitt steiner er utmerket for å plassere direkte på Rot- og Solar-Plexus chakra.

Oransje Kalsitt hjelper å integrere den åndelige verden med den fysiske kroppen, forbedrer kreativitet, og er nyttig for emosjonelle problemer. Bruk Oransje Kalsitt til å øke energien, og rense rott og sakral chakraene, og for å bringe positiv energi inn i områdene som styrer vilje og seksualitet. Krystaller av Oransje Kalsitt er fantastisk å bruke under energi healing eller meditasjon.

Meditere med Oransje Kalsitt kan bringe innsikt i årsakene til apati, og tillater en å ta tilbake kontrollen over ens liv. Oransje Kalsitts vitale energi kan tjene som en katalysator for utgivelsen av tidligere traumer som har holdt deg tilbake, noe som åpner for optimisme. De som opplever depresjon vil dra nytte av Oransje Kalsitt da den bringer vibrasjoner inn i rot- og sakral chakra.

Kalsitt er en kraftig energi forsterker og rengjøringsmiddel. Rensende energi fra Kalsitt fjerner negativ energi fra et rom, kroppen, osv. Bruk Kalsitt for å fjerne gamle energimønstre og å øke personlig motivasjon og pågangsmot. Kalsitt er også et godt valg for fjernhealing, fordi den forsterker energien som sendes.

Kalsitt er også kjent som "stein av sinnet." Kalsitt øker mental dømmekraft, og øker hukommelse og læreevne. Kalsitt er steinen for studenter og akademikere, og kan være uunnværlig for å hjelpe elevene til å beholde sin lærdom. Kalsitt er også nyttig i tider med mentale justeringer og uenigheter. Kalsitt kan vise deg en ny måte å se på en situasjon, og rense opp i utdaterte tankemønstre som kan være i veien for nye ideer. De enkleste former av kalsitt er ren hvit, men nærværet av andre forbindelser under dannelsen kan skape vakker farget Kalsitt.

Fysisk er Kalsitt forbundet med ben og ledd, og balanserer mengden av kalsium i kroppen. Kalsitt kan også bidra til å forbedre kroppens opptak av viktige vitaminer og mineraler.

Fysiske spørsmål og plager: Magen, blodpropp, bein, kronisk tretthet, ører, galleblæren, vekst, immunsystem, intensitet, irritabel tarm, ledd, slim, eggstokker, kjønnsorganer, skjelett, hud, livmor

Emosjonelle spørsmål og plager: Emosjonelle stress, glede, latskap, motivasjon, revitalisering, seksuelle overgrep

Spirituelle spørsmål og plager: Balanse, rensing, stimulerende, fjerner Karmisk blokkeringer, Sakral Chakra

Norsk navn: Oransje Kalsitt
Engelsk navn: Orange Calcite
Chakra: Rot
Stjernetegn: Krepsen, Løven
Vibrasjon: 5
Hardhet: 2,5-3
Farge: Oransje