Revelation Stone

Revelation Stone

Revelation Stone er en type Jasper, funnet på New Zealand. Fargen varierer i området rød, gul, brun, grønn og svart.

Robert Simmons skriver: "Revelation Stone har en kraftig resonans med hjertet, og det stimulerer hjertets kapasitet til å være bevisst fremtidens utfoldelsesmønster. Hvis vi jobber med Revelation Stone mens vi tilpasser oss hjertet, kan vi oppleve levende og nøyaktige visjoner fra den fremtidige tidsstrømmen. Den viser bevisstheten til sinnets øye som bilder eller visjoner i stedet for ord.

"Framtiden man ser med Revelation Stone er ikke et presist, forhåndsbestemt sett med hendelser, men et mønster av muligheter - den potensielle fremtiden eller planen for hva som kan skje, avhengig av menneskelige valg.

Når det er sagt, er det fortsatt av stor verdi å oppleve fremtidsvisjonene som presenteres. Bildene man ser er lesbare, på omtrent samme måte som man kan lese og dechiffrere I Ching- eller Tarot-kortene. Det er kanskje best å si at Revelation Stone kan stimulere ens medfødte evne til profetisk syn, gjennom å åpne kommunikasjon mellom hjertebevissthet og mental bevissthet. Det er et utmerket verktøy for alle som ønsker å forbedre sin psykiske kapasitet.

"Et annet trekk ved Revelation Stone er dens evne til å øke bevisstheten om kommunikasjon fra sjeler som har gått bort. Meditasjon med åpenbaringstenen er sterkt anbefalt.

Revelation Stone kan også legge til rette for livlige opplevelser fra tidligere livets tilbakekalling. For de som jobber sjamanistisk, forbedrer Revelation Stone ens visjonære opplevelser av disse rikene. Å ha på seg eller bære en av disse steinene kan stimulere klarere og hyppigere intuitiv innsikt.

"I helbredelsesarbeid anbefaler jeg Revelation Stone for hukommelsestap eller undertrykte minner. Det kan være gunstig for å overvinne overdreven bekymring eller irrasjonell frykt for fremtiden.

Revelation Stone er en stabil helbredende påvirkning for det fysiske og emosjonelle hjertet, så vel som hjernen og sinnet ”

 


Norsk navn: Revelation Stone
Engelsk navn: Revelation Stone
Chakra: Hjerte
Farge: Rød, gul, brun, grønn, svart.