Blodstein, afrikansk

Blodstein, afrikansk – Africa Blood Stone

Afrikansk Blodstein er et ganske sjeldent mineral, og vi er bare i stand til å finne noen svært begrensede forsyninger til butikken. Afrikansk Blodstein er sammensatt av Grønn kvarts og små partikler av Rød Jaspis. Legenden sier at Afrikansk Blodstein først ble dannet ved Kristi korsfestelse av bloddråper som farget steinene ved foten av korset rødt. Blodstein er også kjent som Heliotrope, og navnet Dragon Stone er også ofte brukt..

Afrikansk Blodstein er en kraftig healing stein brukt i tusenvis av år for sine helbredende egenskaper. Da den er spesielt god ​​på å jorde negativ energi og rense kroppen, bringer Afrikansk Blodstein kjærlighet i enhver situasjon og bidrar til å jorde de negative energier rundt dette problemet.

Afrikansk Blodstein har vært brukt for å øke energi og styrke. Hold en Afrikansk Blodstein når du har behov av en ekstra energipåfylling, eller føler behov for å avgifte deg. Du kan bære Afrikansk Blodstein i lommen for å holde deg følelsesmessig balansert, og for å hjelpe deg å overvinne frykt og bekymring. Afrikansk Blodstein er antatt å forbedre intuisjon og kreativitet, og kan brukes til å bekjempe tretthet, irritabilitet og forvirring.

Fysiske spørsmål og plager: Giftbalansen i kroppen, anemi, blod, blodsirkulasjon, blodpropp, avgift blod, rense blod, beinmarg, bronkitt, kreft, sirkulasjon, kramper, avgifte kroppen, øyne, hjerte, høyt blodtrykk, styrke immunsystem, nyrer, lever, lunger, lymfesystemet, muskelkramper, neseblod, bukspyttkjertel, fysisk balanse, gift, fjerner giftstoffer, stoppe blødninger, hjerneslag, toksiner, svulster

Følelsesmessige spørsmål og plager: Aggresjon, sinne, medfølelse, mot, mildhet, jording, forening, uselviskhet

Spirituelle spørsmål og plager: Bevisstgjøring, Buddha, jording, ydmykhet, velstand, human

Norsk navn: Afrikansk Blodstein, Jaspis vulkan, Seftonitt
Engelsk navn: Africa Blood Stone
Chakra: Rot
Stjernetegn: Væren, Vekten, Fiskene
Vibrasjon: 4 og 6
Hardhet: 7
Farge: Grønn, rød