Cavansitt

Cavansitt - Cavansite

Kraftige energier komm er noen ganger som små overraskelser og Cavansitt eksploderer med en ekstremt intens og levende energi når den lyser mot deg. Den blågrønne til dyp blå fargen kommer på et viktig tidspunkt i vår utvikling. Mange oppdager gleden ved denne spesielle lille vennen, da den omfavner menneskeheten og enhet. Vi er alle en del og pakke av en universal kjærlighet, det guddommelige i hver enkelt av oss. Cavansitt hjelper oss til å huske at vi er alle koblet til noe kraftig og rent.

Cavansitt er svært nyttig for å øke vår egen energivibrasjon, noe som gjør at meditasjon, drømmer, kanaliseringsarbeid og healing vil komme lett og uanstrengt. Den åpner vårt hjerte senter slik at informasjon flyter gjennom oss uten å forstyrre sinnet. Den er også en påminnelse om at det som kommer fra hjertet er sannheten.

Cavansitt hjelper oss å snakke fra hjertet med klarhet. Den ville være svært nyttig for de som er involvert i undervisning, healing, og instruksjon.

Med en gnist lik stjernene, minner Cavansitt oss om at vi også er stjerner - perfekte og rene i den guddommelige kjærlighet i universet.

Fysiske spørsmål og plager: Blæren, DNA-skade, ledd, nyrer, osteoporose, pinealkjertelen, halsen

Emosjonelle spørsmål og plager: Grenser, komfort, følelsesmessige traumer, indre fred, Inspirasjon, intuisjon, selvtillit, selvfølelse

Spirituelle spørsmål og plager: Akasha beskjeder, astralreiser, klarsynthet, tilkobling til høyere selvet, utvide bevisstheten, høyere selvet og høyere bevissthet, indre fred, intensjon, Intuisjon, manifestasjon, huske tidligere liv