Ocean Jasper

Ocean Jasper

Den rytmiske frekvens av havet har alltid fasinert menneskeheten. Ocean Jasper gir deg den samme roen som havets bølgeskvulp og lar deg puste dypt og bevisst.

Ocean Jasper trekker sin beroligende effekt fra elementet vann. Det er en stein av styrke og fornyelse med en langsom, jevn frekvens og en dyp sirkulær energi. Dens sfæriske mønstre er en åndelig påminnelse om hvordan tanker, ord og handlinger samhandler i vår verden og flyter i en sirkulær retning. Det hedrer prinsippet om at det man sender ut kommer tilbake. Ocean Jasper er en fantastisk stein for å dyrke tålmodighet og takle endring.

Også kjent som Atlantis stein, er Ocean Jasper antatt å være knyttet til den antikke byen og å holde mystisk kunnskap i sin struktur. Det er svært gunstig for å gjenerobre åndelig visdom og innsikt i ens tidligere liv.

Ocean Jasper er sjelden og ettertraktet, finnes bare langs nordvestkysten av Madagaskar på kanten av havet.

Ocean Jasper er også kalt Sea Jasper. Ocean Jasper er varemerket for materialet fra det opprinnelige gruven nær Marovato på Ambolobozo halvøya av Madagaskar, eid av Paul Obenich. Sea Jasper ligner Ocean Jasper, men er hentet fra Madagaskar. Begge er en sfærolittisk utvalg av kalsedon, mikro-krystallisert Quartz farget av oksider, jern og andre urenheter, med Kvarts og Feltspat danner de sfæriske (Orbicular) strukturer. Bakgrunnsfarger kan være grønn, brun, krem eller hvit, rød, rosa eller gul, med Orb-lignende inneslutninger i ulike farger og kombinasjoner. Botryoidal formasjoner samt hvit og dyp grønn er også vanlig. Siden sammensetningen og metaegenskaper er de samme, vil begge bli referert til som Ocean Jasper for formålene i denne siden

Chakra: Solar Plexus, hjerte og hals