Azeztulitt

Azeztulitt

Azeztulitt er en variant av kvarts. Opprinnelig kom azeztulitt fra et enkelt funn i North Carolina rundt 1970, og over tretti år senere ble det andre funnet avdekket i Vermont. Siden da har over et dusin varianter av azeztulitt blitt oppdaget rundt om i verden. Azeztulitt er ikke preget av den kjemiske sammensetting, noen ganger er det hovedsakelig kvarts og noen ganger kombinert med andre mineraler. De særskilte høyvibrasjonsenergiestrømmene som er spesielle for disse steinene, er det som gjør dem til azeztulitt.

Naisha Ahsian, sier at Azeztulitt er steinens åndelige navn, og at informasjonen hun mottok telepatisk, var fra åndelige vesener kalt Azez, og at steinen ville bli et svært viktig verktøy. Hun ble informert om at den nye steinen ville være fargeløs og merkelig formet og ikke i det hele tatt som de prismatiske krystaller av kvarts.

Azeztulitt er en uvanlig stein energisk fordi dens strømmer blir sterkt forsterket når steinen blir satt gjennom superaktiviseringsprosessen Azozeo, og tar den til et helt annet og høyere vibrasjonsnivå.

Dette er en kraftig stein. Denne steinen gir deg mange endringer. Azeztulitt vil gjøre det mulig for de menneskene som er telepatiske kommunikatorer og dimensjonale ingeniører å begynne å gjenvinne kunnskapen om denne praksisen fra dine genetiske minnebanker.
Det er det første jordiske materialet til å motta infusjonen av det navnløse lyset, forenklet av de høye engler som kalles Azez. Du kan kanskje si at azeztulitt er et av hovedelementene i den vibrasjonelle himmelen som jorden og den menneskelige arten nå begynner å oppleve.

Azeztulitt er et utmerket verktøy for meditasjon da den renser og tømmer sinnet.
 
Azeztuliteter en kraftig krystall for å koble til Source-energi.
 
I krystalllegemetilpasninger eller helbredelsesnettet stimulerer Azeztulitt intuitiv veiledning når den plasseres på tredje øye chakra, slik at man kan se alt som er involvert når man tar store beslutninger. Takk "fremtidig selv." Azeztulitt åpner kronen og høyere chakraer. Azeztulitts lysenergi virker ved åndelig vibrasjon som letter chakraforbindelser til en høyere virkelighet som gjør det mulig for energiske skift å skje. Azeztulitt aktiverer stigningspunktene ved ryggraden, midt i magen og midt i hjernen for å skifte til høyere vibrasjon mens kroppen er jordet.
 
For Gaia (Jorden) Healing kan Azeztulitt plasseres i et område med forstyrret jordenergi for å bidra til å aktivere bestemte områder og for å hjelpe healing av Gaia som helhet.

Azeztulitt jobber meget god sammen med petalitt, tanzanitt og kalsitt.

Nedenfor finner du bilder av noen typer azeztulitt.

Se vårt utvalg av Azeztulitt - KLIKK HER

Hvit Azeztulitt
Satyaloka Azeztulitt
Amazez Azeztulitt
Gyllen Azeztulitt
Himalaya Gold Azeztulitt
Rosa Azeztulitt
Rød Azeztulitt
Sanda Rosa Azeztulitt
Svart Azeztulitt
   Rosophia azeztulitt