Iolitt

Iolitt - Iolite

Iolitt er en stein for det tredje øye, men også krone chakra. Iolitt er veldig åndelig-orientert og kan bringe visjoner når den plasseres på det tredje øye. Du kan også bruke Iolitt for drømmearbeid ved å plassere den under puta. Iolitt sies å bidra til å bringe intuisjon og innsikt til den personen som arbeider med denne krystallen. Iolitt styrker auraen, og man får en elektrisk ladning når man er i kontakt med den.

Iolitt kan hjelpe dem som har problemer med å finne den åndelige selv. Den kan hjelpe en til å gjenkjenne den stille, lave røst innenfor, og å skjelne forskjellen mellom dette ønsket tale og ens ego. Når stemmen har blitt hørt, kan man da jobbe med Iolitt for å forsterke åndelig budskap og til å assimilere det inn i ens miljø. Den kan også hjelpe til med evnen til å kommunisere denne meldingen til andre med klarhet.Iolitt kan være et utmerket hjelpemiddel for problemer i forhold, enten de er oppstått i vennskap, kollegaer, foreldre-barn-relasjoner, kjærlighetsforhold, og så videre. Ved å bære Iolite kan man få innsikt og synspunkter på andres situasjoner, og bringe forståelse for enhver situasjon, og legge til rette for oppklaring av vanskelige situasjoner.

Fysiske problemer og Plager: Avhengighet, alkoholmisbruk, kronisk tretthet, kramper, energibalansering, trøtthet, hypotyreose, bedre hukommelse, Lever, muskel- og skjelettlidelser, aura, søvn, Tredje Øye Chakra

Følelsesmessige Misbruk, mestring og forandring

Spirituelle problemer og Plager: Intuisjon, meditativ tilstand, synske evner, Reiki, visualisering

Norsk navn: Iolitt, Solstein
Engelsk navn: Iolite
Chakra: Tredje Øye
Stjernetegn: Vekten, Skytten, Tyren
Vibrasjon: 7
Hardhet: 7
Farge: Blå, Grå, Lilla