Cobblestone

Cobblestone

Cobblestone som er en type Granaitt blir også kalt Watermark Stone og gjør det mulig for en å se det store bildet, da den bidrar til å forvisse skeptisisme og beseire negativitet med letthet. I oldtiden ble Cobblestone æret av maya-nasjonen. Aboriginal stammene anser Cobblestone å være en "beskyttelsesstein" med hellige og magiske egenskaper. Cobblestone gjør det mulig for en å se forskjellen mellom ideene om tro og tilstanden ved "å vite". Cobblestone letter og opprettholder balansen i relasjoner og med kooperative grupper. Cobblestone støtter skjønn og diplomati. Cobblestone er også en stein av overflod, da den hjelper med å øke strømmen av penger til brukeren.

Cobblestone kan brukes til behandling av forstyrrelser forbundet med hår, ansikt og hode. Cobblestone kan også være nyttig i helbredelsen av, revmatisme og problemer relatert til infertilitet. 

Cobblestone er et utmerket verktøy for lydhelbredelse.

I krystalllenergi eller "grid" bidrar Cobblestone til å stabilisere energifeltene ettersom den tilpasser de subtile kroppene med det fysiske.

For Gaia Healing kan Cobblestone plasseres i et område av forstyrret jordenergi for å hjelpe å helbrede jorden, da den nøytraliserer virkningen av giftige områder og re-energiserer Jordens energiske matrise.

Norsk navn: Cobblestone, Watermark Stone, Granitt
Engelsk navn: Cobblestone, Watermark Stone, Granite
Chakra: Rot, tredje øye, krone
Stjernetegn: Vekten
Vibrasjon: 2
Element: Jord
Hardhet: 7-7,5 
Farge: Svart, grå, hvit
Sjeldenhet: Vanlig