Turkenitt

Turkenitt - Turquenite (Farget Magnesitt eller Howlitt)

Turkenitt kommer stort sett fra Kina og har blitt farget i en turkis farge for å få en økonomsik variant av ekte Turkis. Turkenitt er ofte en kombinasjon av farget Magnesitt og Howlitt som har blitt stabilisert for bedre ttomling og beskyttelse av farge. Vi føler at selv om farge er tilsatt for å bidra til å stabilisere disse krystallene, så er vibrasjonen av Magnesitt fortsatt lett tilgjengelig for energiske formål.

Arbeid med Turkenittt når du trenger å føle deg rolig, spesielt når du er overarbeidet, overbelastet og prøver å holde tritt med familienes krav. Turkenitt åpner krone- og tredje øye-chakraene noe som gir en perfekt ro under yoga, meditasjon og kreativ visualisering,  slik at nye ideer, tanker og visjoner kan komme frem. Turkenitt kan også fungere godt med hjerte chakra ved å oppmuntre til ubetinget kjærlighet.

Fysisk kan Turkenitt bidra til å senke kolesterolnivået, lindrer migrene og hodepine, reduserer kroppens lukt, styrke bein og tenner, regulerer kroppstemperatur og hjelpe med PMS-symptomer.

Merk: Fordi det er mykt og enkelt riper, kan det være best å holde Turkenitt i en myk pose når den ikke er i bruk.

Fysiske spørsmål og plager: Kroppstemperatur, ben, hjerne, kolesterol, hodepine, migrene, PMS-symptomer, redusere kroppslukt, tenner

Emosjonelle spørsmål og plager: Beroligende, kjærlighet, meditasjon, fred, avslapping, beroligende, visualisering

Spirituelle spørsmål og plager: Høyere riker

Norsk navn: Turkenitt
Engelsk navn: Turquenite
Chakra: Krone
Stjernetegn: Væren, Vekten 
Vibrasjon: 3
Hardhet: 3,5-4,5
Farge: Turkis, blå, grønn
Kjemisk formel: MgCO3 eller Ca2B5SiO9(OH)5
Strunz klassifisering: 05.AB.05 eller 06.CB.20
Kategori: Karbonatmineral eller borater
Krystallsystem: Trigonal eller monoklin
Spesifikk vekt: 2,53-3,20
Sjeldenhet: Vanlig