Helidor

Heliodor (Gul Beryll) - Heliodor

Heliodor er en gul til gulgrønn Beryll. Heliodor krystaller kan hjelpe healere med å lade opp etter en økt hvor de føler seg følelsesmessig utbrent eller overarbeidet. Healere kan bruke Heliodor for å få inn det gylne lyset av kjærlighet og helbredelse gjennom kronen, og fylle kroppen med denne livlige, gylldene energi. Bruk Heliodor med solar plexus chakra for å øke din viljestyrke og besluttsomhet, samt få en økt følelse av vitalitet gjennom dagen. Tenk på det som at solen kommer fram på en kjedelig vinterdag.

Generelt er Beryll et fantastisk verktøy for å beskytte mot eventuelle negative ytre påvirkninger eller manipulasjoner. Beryll kan bidra til å frigjøre gamle emosjonelle belastninger som det ikke lenger er behov for, og kan hjelpe til med fjerningen av stress og kaos.

Fysisk kan Heliodor bistå med problemer forbundet med bukspyttkjertelen, leveren og milten. Den kan også bidra til å lette stivhet i hender og føtter forårsaket av enten kulde eller mangel på sirkulasjon.

Fysiske spørsmål og plager: Hjerte, lever, overgangsalder, bukspyttkjertel, ryggraden, mage, halsinfeksjon

Emosjonelle spørsmål og plager: Mot, emosjonelle ubalanser, uavhengighet, initiativ, PMS, uselviskhet, stress

Spirituelle spørsmål og plager: Altruisme, Aura renser, klarsyn, kontakt med engler, gudinne energi, kundalini energi, manifestasjon


Norsk navn: Heliodor, Gul Beryll
Engelsk navn: Heliodor
Chakra: Solar Plexus
Stjernetegn: Løven
Vibrasjon: 5
Hardhet: 7,5-8
Farge: Gul, grønn
Kjemisk formel: Be3Al2(SiO3)6
Strunz klassifisering: 09.CJ.05
Kategori: Syklosilikat
Krystallsystem: Heksagonal
Spesifikk vekt: 2.76
Sjeldenhet: Vanlig