Ametyst, båndet

Ametyst, båndet – Bandet Amethyst

Utskriftsvennlig versjon pdf

Båndet Ametyst er en kombinasjon av ametyst og hvit kvarts, blandet sammen i et stripete mønster, men ikke så utpreget som de V-formede, stripete mønstrene til Chevron Ametyst. Båndet Ametyst kombinerer styrke, og reduserer stresslindrende egenskaper. Egenskapene til Båndet Ametyst er de samme som Chevron Ametyst.

Båndet Ametyst er en av de beste steinene for å arbeide med det Tredje-Øye, da den styrker både intuisjon og fysisk syn på alle plan av eksistensen. Du kan bruke Båndet Ametyst for å rense aura og nøytraliserer deg selv, for å fremme åndelig helbredelse, og for å forbedre ens synske evner.

Bruk Båndet Ametyst for å fjerne motstand mot endring, og til å spre og avverge negativitet av alle slag. Båndet Ametyst skaper et sterk healing felt rundt brukeren, og som sådan er den et godt valg for å fremskynde fysisk helbredelse og stimulere immunforsvaret. Ametyst er en populær lilla-farget kvarts som inneholder mangan. Det er Mangan som produserer den lilla fargen, jerninnholdet i steinen bestemmer dens relative mørke lilla fargen.

De sterke helbredende kreftene til Ametyst kan forvandle lavere vibrasjoner til høyere frekvenser, transformere negativ energi til positiv energi. Ametyst kobler det fysiske planet med høyere sfære, noe som gjør den til et godt valg når du arbeider med Tredje-Øye Chakra. Ametyst gir en fantastisk fredelig energi for meditasjoner, og hjelper med å utvikle intuisjon og psykiske evner.

Ametyst åpner og aktiverer Krone Chakra også, slik at du får lettere tilgang til det guddommelige. Ametyst øker åndelig bevissthet og åndelig visdom, og fremmer en høyere tilstand av bevissthet. Ametyst klarner og reparerer hull i auraen og trekker i guddommelig energi, samt justerer og fremmer samarbeidet mellom energien i organer.

Fysiske spørsmål og plager: Avhengighet, alkoholisme, blod, blåmerker, Burns, fordøyelse, hormonsystemet, hodepine, hørselsforstyrrelser, hormonproduksjon, immunsystem, skader, søvnløshet, lunger, stoffskifte, parasitter, luftveis, hudirritasjon, hevelse

Emosjonelle spørsmål og plager: Sinne, angst, balanse, mestring, ta beslutninger, følelsesmessig smerte, frykt, fokus, sorg, tap, kjærlighet, motivasjon, mareritt, raseri, uselviskhet

Spirituelle spørsmål og plager: Astralreiser, bevisstgjøring, gjenoppleve drømmer, drømmer, harmoni, kjærlighet, beskyttelse, psykisk evne, visualisering, visdom

Norsk navn: Båndet Ametyst
Engelsk navn: Banded Amethyst
Chakra: Tredje Øye
Stjernetegn: Alle
Vibrasjon: 2
Hardhet: 7
Farge: Lavendel, lilla hvit