Safir, lilla

Safir, lilla - Violet Sapphire

Lilla Safir er kjent som en "stein av oppvåkning". Lilla Safir vekker og forbedrer spiritualitet ved å trekke høyere vibrasjoner ned til krone chakra og tredje øye chakra. Ved å stimulere pinealkjertelen utdyper Lilla Safir intuisjon og roer emosjonell ustabilitet. Bruk Lilla Safir for å åpne og aktivisere krone chakra for å øke visualisering i meditasjon.

Generelt er Safir en stein av fred, ro, åndelig helbredelse og åndelig sannhet. Safir er nyttig når man kanalisere helbredende energier fra englenes riker eller en høyere kilde. Dette gjør Safir til en spesielt god stein for utøvere av Reiki og lignende øvelser. Safir er en stein av velstand som opprettholder livskraften og tiltrekker seg glede og fred. Safir bidrar til å åpne sinnet for skjønnhet og intuisjon. Safir er en stein av visdom, hvor hver farge inneholder sin egen unike energivibrasjon og informasjon..

Fra gammelt av sies det at Blå Safir har blitt velsignet av gudene som en kraftig beskyttende stein. Det er mange bibelske referanser til Safir, herunder at et Safir var en av de opprinnelige steinene i brystplaten til yppersteprestene.

Safir er en form for Korund, en av de vanskeligste mineraler på jorden. Safirer dannes i mange farger, avhengig av de spormetaller som de inneholder. Rødfarget Korund blir omtalt som Rubin.

Fysisk kan Blå Safir bistå med healing på cellenivå, blodsykdommer, øyeproblemer og generelt stress. Blå Safir har blitt brukt som et hjelpemiddel for å lette depresjon, angst og søvnløshet.

Fysiske spørsmål og plager: Høydeskrekk, hjerne, ører, hørsel, eksem, øyne, reisesyke, kvalme, isjias, svulster

Emosjonelle spørsmål og plager: Rolig, lykkelig, håp, fjerner negativitet

Spirituelle spørsmål og plager: Kundalini energi, meditasjon, transformasjon

Norsk navn: Lilla Safir
Engelsk navn: Violet Sapphire, Purple Sapphire
Chakra: Tredje øye
Stjernetegn: Jomfruen
Vibrasjon: 4
Hardhet: 9
Farge: Lilla, Fiolett