Turmalin, champagne

Turmalin, champagne (Dravitt) – Champagne Tourmaline (Dravite)

Champagne Turmalin, ofte kalt Dravitt eller Brun Turmalin, er en nydelig, cola-farget variant av turmalin, som mange ganger når den holdes opp til en lyskilde, viser en gjennomsiktig til halv gjennomsiktig gylden nyanse.

Champagne Turmalin er perfekt for jording, rydding og åpning av rot chakra samt rensing og justering av auraen. Hvis du føler deg ubehagelig i en sammenheng, ha et stykke Champagne Turmalin med deg, da det vil gjøre deg rolig. Champagne Turmalin kan hjelpe med familieproblemer, inkludert dysfunksjonell familie. Den bidrar til å fremme praktisk gjøremål og gir stabilitet. Når du bruker Champagne Turmalin kan spørsmål som har blitt begravet, kommer til overflaten, så vær forberedt på å håndtere og løse disse problemene.

Fysisk kan Champagne Turmalin bidra til å stimulere fysisk regenerering av syke organer, inkludert tarm og hud. Bruk Champagne Turmalin til å hjelpe til med å avgifte kroppen og fjerning av blokkeringer.

Generelt er Turmalin en grunnleggende metafysisk stein. Turmalin kan hjelpe en til å "komme i kontakt" med selvet, og å kunne akseptere det. Ved hjelp av balansen mellom hjernens to halvdeler, kan Turmalin hjelpe deg med å bli en hel person, som tiltrekker velstand og lykke.

Fysiske problemer og plager: Avhengighet, Crohns sykdom, tarmkanalen
 
Spirituelle problemer og plager: Fjerne ting som "ikke skal være der"

Norsk navn: Champagne Turmalin, Brun Turmalin, Dravitt
Engelsk navn: Champagne Tourmaline, Brown Tourmaline
Chakra: Rot
Stjernetegn: Væren
Vibrasjon: 2 og 9
Hardhet: 7-7,5
Farge: Brun
Kjemisk formel: (Ca,K,Na,[])(Al,Fe,Li,Mg,Mn)3(Al,Cr, Fe,V)6(BO3)3(Si,Al,B)6O18(OH,F)4
Strunz klassifisering: 
Kategori: Borosilikat
Krystallsystem: Trigonal 
Spesifikk vekt: 3.06 (+.20 -.06)
Sjeldenhet: Vanlig