Opal, rød

Opal, rød - Opal, Red

Opal er en legendarisk stein fra veldig gammelt av. Opal er en helbredende stein, som lenge har vært forbundet med øynene. Det er også en stein i utstrakt bruk for å hedre gudinner. Det er den tradisjonelle bursdagsstein for de som er født i oktober. I Feng Shui kan den brukes til å bringe elementet ild til et sted i ditt hjem. Dens beroligende energi og strålende farger gjør dette til en fantastisk personlig talisman for transformasjon.

Opal er en tradisjonell healing krystall som brukes til å styrke viljen til å leve og nyte livet. Den brukes til å lindre smerten ved fødsel. Det er et forsterkningskrystall som hjelper direkte på energiene til andre. Noen har brukt den for å rydde rot- og sakrale chakra. Den fremmer avspenninger, og har vært brukt for å kurere hodepine. Det har lenge vært assosiert med øynene. Den ble kalt "Eye Stone" i middelalderen. Plasseres den på øynene i noen minutter kan den lette spenningen av belastningen på øynene.

Opaler er brukt for å hedre og feire den romerske gudinnen Cerdea. Sett en opal nær døren for å ta imot gjester.

Opal er mye brukt innen en rekke bruksområder. Den har en beroligende healing energi. Den har blitt brukt som et symbol på kjærlighet i mange kulturer. Det er rapportert å være en forførende stein og en emosjonell stabilisator. Den brukes til å ta kontakt med åndelige veiledere, og noen bruker den til å kommunisere med vesener fra fjerne galakser. Den oppmuntrer til en interesse for kunst og musikk. Opal ble kjent av de gamle romerne som "Cupid Stone", og fungerte som et symbol på håp og renhet.

Fysiske spørsmål og plager: Fødsel, feber, infeksjon, hukommelse, menstruasjon, pinealkjertelen, hypofysen, PMS, gift, pubertet, redusere feber

Emosjonelle spørsmål og plager: Beroligende, trøstende, lykke, fleksibilitet, usikre følelser, fjerne frykt, beroligende, stahet

Spirituelle spørsmål og plager: Synske evner 

Norsk navn: Rød opal
Engelsk navn: Red Opal
Chakra: Rot
Stjernetegn: Krepsen, Vekten, Fiskene, Skorpionen
Vibrasjon: 8
Hardhet: 5,5-6
Farge: Rød
Kjemisk formel: SiO2·nH2O
Strunz klassifisering: 04.DA.10
Kategori: Mineraler
Krystallsystem: Amorf
Spesifikk vekt: 3,04-3,17
Sjeldenhet: Vanlig