Granat

Granat - Garnet

Granat er kjent som steinen for en vellykket bedrift. Hvis bedrift din ikke er så vellykket som den burde være, kan du sette tre eller flere granater på skrivebordet. Det antas at hvis en granat er lagt under en pute vil den herde depresjon. Granater kan brukes til å gjøre en person populær og få økt selvtillit. Den bidrar til å beskytte en på turer. Granat bringer standhaftighet til vennskap. Granater er også kjent for å stimulere suksess i næringslivet.

Helbredende egenskaper av granat Granat kommer i mange farger, men dette er gjeldene for Rød Granat. Granat er forbundet med skjoldbruskkjertelen og milten. Den hjelper å rense, og renser når den holdes over det aktuelle området. Granatt skal vanligvis holdes i hånden eller plasseres på toppen av hodet når du søker, eller mediterer på tidligere liv. Informasjon som er nyttig og av betydning vil vanligvis komme til den som søker.

Granat er en stein av renhet og sannhet, så vel som et symbol på kjærlighet og medfølelse. Informasjonen som kommer kan være smertefullt, men det vil alltid være hva den søkende trenger. Granat vil hjelpe på alle sikkerhetsnivå og åndelig bevissthet. Den kan bidra til å øke sexlysten.

Fysiske spørsmål og plager: Mage, anemi, leddgikt, blod, blodsirkulasjon, blod avgifting, sirkulasjon, kolikk, tykktarmen, utmattelse, tretthet, hjerte, hyperaktivitet, impotens, tarmkanalen, tarmer, nyrer, ben, lever, lavt blodtrykk, overgangsalderen, bukspyttkjertelen, hypofysen, sex lyst, mage, skjoldbruskkjertelen, vitalitet, vitamin opptak

Emosjonelle spørsmål og plager: Medfølelse, kriser, verdighet, ærlighet, relasjoner, selvtillit, selvfølelse, viljestyrke

Spirituelle spørsmål og plager: Manifestasjon, velstand, transformasjon, forenelighet, enhetlig


Norsk navn: Granat, Rød granat
Engelsk navn: Garnet, Red Garnet
Chakra: Rot
Stjernetegn: Vannmannen Steinbukken, Løven, Jomfruen
Vibrasjon: 11
Hardhet: 6-7,5
Farge: Sort, Brunt, oransje, rosa, rød