Kvarts, grønn

Grønn kvarts – Green Quartz

En nydelig grønn kvarts med en fin vibrasjon. Ofte forveksles med Grønn Aventurin, er Grønn kvarts også kjent som Prase og kan ha en rekke påvirkninger som forårsaker den grønne fargen, inkludert aktinolitt og Kloritt.

Arbeide med Hjerte Chakra, har Grønn kvarts en helbredende effekt. Den blir ofte brukt til å frastøte negative vibrasjoner og for å omdanne negative energier til positive. Grønn kvarts er også kjent for å tiltrekke velstand og suksess, og for å stimulere ens kreativitet. Bærer du Grønn kvarts steiner, kan det bidra til å aktivere Hjerte Chakra, bringe inn kunnskap om universell kjærlighet og formidle en følelse av helhet til eieren. Grønn kvarts er unikt nyttig i undervisningen av å leve fra hjertet.

Grønn kvarts kan hjelpe en å lære empati i dagen "jeg er bedre enn deg" miljø. Denne kvaliteten er bra for både giver og mottaker, samt til fordel for hele verden ved hjelp av kollektiv bevissthet. Arbeide med Grønn kvarts kan fremme samarbeid og ærlighet, noe som kan være et flott tillegg til ethvert hjem eller kontor. Ha Grønn kvarts i lommen eller vesken hvis du befinner deg i gruppesituasjoner. Meditere med Grønn kvarts kan bringe sannferdig begjær opp fra dypet av hjertet. Energi healing kan bli forbedret med Grønn kvarts ved å legge denne steinen på hjerte chakra.

Fysiske spørsmål og plager: Kjertler, binyrer, hjerte, lunger

Norsk navn: Grønn kvarts, Prase
Engelsk navn: Green Quartz
Chakra: Hjerte
Stjernetegn: Væren, Vekten, Fiskene
Vibrasjon: 4 og 6
Hardhet: 7
Farge: Grønn