Turmalinkvarts

Turmalinkvarts - Tourmalated Quartz

Turmalinkvarts er Bergkrystall med innesluttninger av Svart Turmalin. Denne har egenskapene jording og avbøyning av negativ energi som finnes i turmalin, så vel som energiforsterkning og bevissthet til å øke dine evner fra kvarts. Turmalinkvarts kan bidra til å bringe balanse til yin og yang energier, og er ofte brukt som en lykkeamulett.

Svart Turmalin, eller Schorl, som er den vanligste type Turmalin funnet i kvarts, er en velkjent stein i metafysiske sirkler. Brukes for jording og rensing, og er enestående til å blokkere og transmuting negativitet, noe som gjør den til en fantastisk stein for å frigjøre frykt og bekymring, og for beskyttelse av ens energifelt. Svart Turmalin er også brukt for å rydde unna elektromagnetisk forurensning fra kilder som datamaskiner og mobiltelefoner.

Bergkrystall er kjent som en mester-healer av mineralriket, og er ofte brukt for å øke synske evner. Den har den energiske eiendomelige forsterkningen på fokus, og programmering. Krystallelskere vet at Bergkrystall er et flott verktøy for manifestasjon og åndelig vekst. Meditering med Bergkrystall kan hjelpe en til å forstå sjelen formål og livets oppgaver. Bergkrystall kan åpne og aktivere chakraene.

Kombinasjonen av Bergkrystall og Svart Turmalin skaper en mektig alliert i ens åndelige vekst. Mens Bergkrystall kan være en hjelp til de som er på den åndelige vei, kan Svart Turmalin bidra til å holde en på jorda, og dermed unngå at du havner i en såkalt out-of-touch følelse som ofte kan bli resultatet hvis man blir for fokusert på det åndelige plan. Svart Turmaline i Bergkrystall kan også hjelpe en til å unngå å plukke opp negative vibrasjoner fra omgivelsene eller andre mennesker, noe som gjør den til et flott krystall for å ha i lomma eller vesken. Turmalinkvarts er elsket av krystall-healere for sin energiske rensende effekt på aura, og er flott for energi-healing økter og grid arbeid.

Spirituelle problemstillinger og Plager: Balansere maskulin og feminin energi, redusere negativ energi

Norsk navn: Turmalinkvarts
Engelsk navn: Tourmalated Quartz
Chakra: Rot
Stjernetegn: Vekten, Skorpionen
Vibrasjon: 4
Hardhet: 7-7,5
Farge: Klar med inneslutninger