Spørsmål og svar

Litt om krystallene  Spørsmål og svar  Video av sengen  Tilbake til hovedsiden

 

Hva er StellarWaves krystallseng?
En krystallseng med PUREWAVE®-teknologien har 7 ekstremt klare og polerte Vogel håndkuttede kvarts krystaller (bergkrystall) som er plassert ca 30 cm over klienten. Hver krystall har blitt håndskåret til en bestemt frekvens og er justert over ett av de syv energisentrene eller chakraene.

Farget lys, valgt for å matche frekvensen av chakrafarger, sendes med PureWave® LED-lys gjennom krystallene til hver respektive chakrapunkt. Dette krystall-lyset rettes mot klientens kropp for å rense, balansere og justere energien. Klienten ligger med øynene lukket og mottar denne kraftige energien.

Er det trygt?
Det er trygt og brukes av leger og terapeuter i dedikerte helsesentre og klinikker over hele verden. Teknikken er kompatibel med alle komplementære terapier som akupunktur, osteopati, naturopati, homeopati, kinesiologi og alle ortodokse medisiner.

Hva er fordelene?
Mange kunder som har brukt det, føler seg "rolig, opplyst og får en indre ro" etter en økt. Mange sier at de får en følelse av at de flyter. Noen ganger blir klienter veldig følelsesmessige når negativ energi frigjøres fra kroppen, men dette blir nesten alltid opplevd som en stor lettelse. Vi ber alle våre kunder å holde journal og skrive ned eventuelle merkbare endringer mellom behandlinger. På den måten kan du være klar over din positive fremgang.

På grunn av den gunstige stimuleringen av immunsystemet, forbedrer og lindrer krystall-lys-terapi en rekke fysiske og psykiske forhold og anbefales innenfor rammen av anti-aldring og lang levetid.

Mange kunder har rapportert mange helsemessige fordeler og personlige erfaringer, noe som er å nevne er:
• Forbedringer i helsemessige forhold
• Føler mer energi og vitalitet.
• Føler seg avslappet, forynget og fredelig
• Eliminering av stress, depresjon, migrene, angst, panikkanfall og spenninger i kroppen
• En dypere åndelig forståelse av seg selv og livssituasjoner
• Slip ubevisst oppførsel
• Følelser av fysisk helbredelse finner sted
• Få innsikt i årsak til ubehag og mye mer

Effekten er en følelse av dyp fred og ro som gjør at energikroppen kan justere og balansere seg selv. En herlig behandling for stress, krystallsengen kan også brukes til å oppnå en dyp meditativ tilstand.

Hva gjør jeg etter en Crystal Bed Healing?
Uansett hva opplevelsen er, er det tilrådelig for den enkelte å hvile etter en økt i krystallsengen for å fullt ut absorbere opplevelsen. Det er også tilrådelig å drikke flere glass vann i løpet av de neste timene for å eliminere giftstoffer eller avfallsprodukter som har en tendens til å bli frigjort gjennom den rensende virkningen av krystallsengen. 

Hvor ofte skal skal jeg bruke krystallsengen?
Antall økter avhenger av individernes nivå av helse, og deres grunn til å bruke krystallsengen. Hvis noen er svært uvel, kan øktene være så mange som to til tre per uke til helsenivået øker, deretter reduserer frekvensen til ukentlig og deretter til månedlig. Hvis en person bruker krystallsengen av en åndelig grunn, er ukentlige økter tilstrekkelig, og lengre tid per økt kan bli brukt.